Çfarë është GDPR?

Çfarë është GDPR?

Më 25 maj 2018, Rregullorja Evropiane e Mbrojtjes së të Dhënave (General Data Protection Regulation – GDPR) ka hyrë në fuqi dhe mospërputhja mund t’u kushtojë kompanive një shumë të…

Siguria Kibernetike

Siguria Kibernetike

Çdo organizatë duhet të hartojë kontrolle specifike për rrezikun e organizatës dhe të sigurojë që proceset dhe njerëzit janë në vend për të menaxhuar vazhdimisht kontrollet. Çështjet e kontrollit zakonisht…